• 20200126_111146
  • Antibes
  • antibes-cote-d-azur
  • Hjemme
  • Lantosque
  • css image gallery
  • summer-south-france-hero
1 2 3 4 5 6 7
bootstrap slideshow by WOWSlider.com v9.0

Bryllup

Silje & Ingar

5 - 7 Juni, 2020

Covid-19 UPDATE - 16 April 2020

Vi har ikke noen annen mulighet enn å måtte kansellere den planlagte datoen for bryllupet.


Portforbud og andre restriksjoner i Frankrike har blitt utvidet 4 nye uker til 11 mai. Deretter blir det bare estimert en forsiktig åpning av noen ting. Vi kan regne med at det blir restriksjoner fro samlinger, reise og grensepasseringer hele sommeren.


Vi vil arrangere bryllup og fest, men det må bli senere


Oppdatering vil komme

Program for helgen

Fredag 5 Juni - Get together at the beach

Vi kommer til å være på stranden på ettermiddagen den dagen. Kom direkte fra flyplassen eller hotellet til en uformell get together på stranden i Cannes. Restauranten har mat og drikke. Dresskode: uformell, høye heler er ikke å anbefale.

Restauranten er ikke bekreftet enda, da flere av strandrestaurantene er stengt for vintersesongen. Oppdatert informasjon blir lagt ut på denne hjemmesiden. Det vil bli i Cannes.

Lørdag 6 Juni - Bryllup i Mouans Sartoux

14h00

Bryllupseremoni starter klokken 14 utenfor le Château de Mouans Sartoux i Mouans Sartoux. Direkte etterfulgt av forfriskninger. Adr: Rue du Château, 06370 Mouans Sartoux. Det er kun 10 minutters spasertur fra Château de Mouans Sartoux og til vår eiendom. .

16h00

Mottakelse med forfriskninger og hors-d'œuvre

Adr: 303 route de Cannes, 06130 Grasse

17h30

Middag og bryllupsfest

Dresskode: mørk dress

Søndag 7 Juni - Barbeque party

Fra 14h00...

Brunch fra kl. 14 hjemme hos oss. Ta med badetøy!

SI FRA DERSOM DU HAR NOEN MATALLERGIER!

Forberedelser

Viktige steder

Hvor eventene vil være

Klikk på menyen på venstre side i kartet nedenfor.

Der vil du finne en liste over steder vi vil være og du kan navigere gjennom å klikke på "navigate to"

Overnattingsmuligheter

CasaBella

Hôtel CasaBella ligger midt i Mouans-Sartoux, 300 meter fra jernbanestasjonen og en 3-minutters spasertur fra Mouans Sartoux slott. Gratis Wi-Fi. Alle rommene har TV, klimaanlegg og minibar. Privat parkeringsplass. Frokost buffét mot tillegg. Nyoppusset i 2016. Adr : 45 av de Cannes, Mouans-Sartoux, 06370, Frankrike

Dette hotellet er blokkert av oss frem til 01.03.2020. Send de en email med emneknagg «Wedding Silje & Ingar» og book et rom.

Ibis Cannes Mouans Sartoux "ok-close to train and even"

Dette hotellet ligger i Mouans-Sartoux, rett ved jernbanestasjonen og en kort spasertur fra sentrum av landsbyen. Hotellet tilbyr romslige og lydisolerte rom med gratis Wi-Fi. Alle rommene på Ibis Cannes Mouans Sartoux har aircondition og et moderne bad. Du kan slappe av med en drink i hotellbaren. Kioskvarer kan kjøpes 24 timer i døgnet. Svømmebasseng. Frokost mot tillegg. Privat parkeringsplass. Adresse : 20 avenue des sources, 06370 Mouans-Sartoux, Frankrike

Hotel Ibis Budget Cannes Mouans Sartoux "Budget +/- 70€"

Hotel Ibis Budget Cannes Mouans Sartoux ligger rett ved la pénétrante (hovedvei) som går fra Cannes til Grasse. 3 kilometer fra sentrum av Mouans Sartoux.

Hôtel Les Liserons de Mougins

608 Avenue Saint Martin, 06250 Mougins, France

Hôtel De Mougins "Very charming" +/-160€

205 Avenue Du Golf, 06250 Mougins, France

La Lune De Mougins - Hotel & Spa

1082 Avenue Du Général De Gaulle, 06250 Mougins, France

Best Western PLUS Elixir Grasse

Rue Martine Carol, 06130 Grasse, France

Transport

Fly

Det beste er å reise til Nice flyplass (NCE), det er kun 25 minutter kjøretur fra Nice flyplass og til Grasse. Det er også mulig å fly til Marseille (MRS), det er i underkant av 2 timers kjøring fra Marseille og til Grasse. Norwegian har daglige direkteflygninger fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Nice i hele juni, det samme har SAS. KLM flyr fra Torp 2 ganger daglig (06:20 eller 16:30) til Nice, da med mellomlanding i Amsterdam. KLM har flere daglige avganger til Nice fra både Trondheim, Bergen og Stavanger også. Lufthansa har daglige flygninger fra OSL til NCE, med mellomlanding i enten Frankfurt eller München. Det samme har Brussels Airlines med mellomlanding i Brüssel og Austrian Airlines med mellomlanding i Wien.

Tog fra Nice flyplass og til Grasse:

Sjekk togtider på denne linken:

Togene går alltid forbi Cannes (Grasse – Cannes – Nice – Monaco – Ventimillia, Italia – Monaco – Nice – Cannes - Grasse). Mulig det er bytte av togsett i Cannes, sjekk oppslagstavlene!

Bilutleiefirmaer på Nice flyplass:

Man finner de fleste bilutleiefirmaer på Nice flyplass, ved terminal 2. Det er økonomisk lurt å booke leiebil på forhånd i sommermånedene. Merk åpningstidene til utleiefirmaene dersom dere ankommer med et sent fly!

Buss

Grasse - Mouans Sartoux - Cannes - Mouans Sartoux – Grasse Sjekk busstider på denne linken:

Taxi

Det står alltid taxi utenfor både terminal 1 og terminal 2. Det koster cirka 100 euro fra flyplassen og til Grasse. Prismessig anbefaler vi at dere installerer en Über applikasjon og bestiller en Über når dere har landet. Über er også generelt mer tilgjengelig dersom dere trenger det til sene kvelder.

Book taxi i Grasse:

Bilder

Vår historie
Renovering

Ting å gjøre i Grasse og omegn

Det er mange flotte steder å besøke i vår region. Vi har laget en liten liste over de severdighetene vi syntes er verdt et besøk:

Ønskeliste

Den beste gaven vi kan få, er at dere kommer til bryllupet vårt i Frankrike!

Kontact

Silje